Category: Daily

June 19, 2009
June 17, 2009

talking a bit a bout love. my love life is now amazingly great; if u know what it means. alanis said: i’ve never felt this healthy before; if i could describe this way about my love feeling. i feel free. i feel i really don’t want to marry right n……

June 17, 2009

Yesterday, Ajeng, a best girl friend of mine, got her heart beating hard. no, it’s not a love or the lotery gambling thingy. Nor waiting for the exam result. She was just feeling that her heart was beating so fast and she wanted to cry. It was lik……

June 16, 2009

what we are doing in HRD office. pinky robocop drinks hot tea. my crazy friend, armand, is pretending to b a hard-worker. we are so kewl, huh? and this is another shape of us in normal life:…

June 14, 2009
June 10, 2009
June 8, 2009

ini kertas awan yang g kasi ke tamtam after i gave her my boneka monyet. i will miss u so, tamtam :* si kimong didalem tas.…

June 1, 2009

Available Position: Programmer Location: Jakarta R e s p o n s i b i l i t i e s: ??? Develop, maintain and document PHP-based web applications for various projects ??? Maintain corporate and properties (hotels, villas, apartments, etc.) websites. ??? M……

May 20, 2009

demikianlah dibawah ini pembicaraan saya dengan seorang Didi Rizaldi. sesama orang IT yang otaknya sudah mulai heng diterpa bayangan script2 yang bisa membuat kenyang meskipun belom makan 3 hari. *5 kata terkahir boong. biasanya emang kalo udah ja……

May 20, 2009

this is all about my trip to karimunjawa with my not-really-close-friend, mitung. plus temen2nya dia. mitung tuh temen sma g yang sebenernya ga deket si. cuma pada waktu di status fesbuknya dia bilang mo ke karimunjawa, g langsung nimbrung aja heh……